+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

2024. szeptember 2.

Fedezze fel az óceánjáró hajók új generációját!

Bemutatkozik az MSC Euribia, a Celebrity Ascent és a Norwegian Viva

Az óceánjáró hajók (cruiseship)  folyamatosan fejlődnek. Újabb és újabb környezetbarát, innovatív, izgalmas vagy akár meghökkentő elemmel bővül a hajók szolgáltatásainak kínálata. Cikkünkben bemutatjuk az MSC Euribia, a Celebrity Ascent és a Norwegian Viva néhány lélegzetelállító újdonságát, amelyek új szintre emelik a tengeri utazás élményét.

MSC Euribia: A Fenntarthatóság és Stílus Szimfóniája

Az MSC Cruises legújabb hajója, az MSC Euribia a fenntarthatóság jegyében készült. Zászlóshajója a cruiseship-ek zöldülésének: fejlett hulladékkezelő rendszerek, energiahatékony technológiák, cseppfolyosított földgáz (LNG) meghajtás jellemzik.

Elsőre furcsán hangzó nevét az ókori Eurybia istennőről kapta, aki a szeleket és a csillagképeket használta fel a tengerek uralására. A hajó teljes belső promenádját befedő, kétszintes magasságban elhelyezkedő LED kupola (Galleria) önmagában is egy kisebb csoda, ahol napközben hol üvegmozaikokat csodálhatunk, hol delfinrajok úsznak el a fejünk felett, míg késő este a színház és a zenei témák jelennek meg.

Öt medence és egy komplett vízi élmény- és csúszdapark várja az utasokat, de az sem fog csalódni aki pihenésre és szépülésre vágyik: az Aurea termál spában gőzkabinok, szauna és pezsgőfürdő is helyett kapott, sőt a kozmetikai szalonok mellet még egy hagyományos borbélyszalon is az (urak) rendelkezésére áll.

Ide kattintva válogasson az MSC Euribia ajánlataink között 

 

Celebrity Ascent: A Hajózás Művészetének Felemelése

A Celebrity Cruises Celebrity Ascent nevű hajó újradefiniálja a modern luxust. Ez a lenyűgöző hajó az Edge sorozat része és a kortárs dizájn és a legmodernebb technológia egyedülálló keverékét kínálja.

A hajó nevéhez híven (Ascent – Felemelkedés) az egyik fő attrakció a Magic Carpet (Varázsszőnyeg). Ez a 90 tonnás, mozgatható fedélzeti rész napszaktól függően más és más szinten helyezkedik el és más funkciót tölt be, egy azonban nem változik: lélegzetelállító panorámát kínál, akár bárként, akár nyitott étteremként, akár tetőteraszként üzemel.


A Celebrity Cruises legújabb hajóján a kulináris élvezetekre vágyok az ingyenes büfé és ültetett éttermek mellett steakbárt, francia bisztrót, sushibárt, fine-dining étkezést is kipróbálhatnak. A legmeghökkentőbb azonban a 3D-s vetítést felhasználó Le Petit Chef étterem, ahol a tányérunkra kerülő ételeket előbb az „apróséf” a terítőn (és a tányérunkon) animálva „készíti” el.


Ide kattintva válogasson a Celebrity Ascent ajánlataink között 


Norwegian Viva: Az Izgalom új mércéje

A Norwegian Cruise Line Norwegian Viva hajója új mércét állít fel a szórakoztatás és a luxus terén. Az NCL Viva az egyik legnagyobb választékot kínálja a lakosztály kategóriák között, beleértve a kizárólagos Haven by Norwegian-t, egy luxus enklávét privát szolgáltatásokkal és személyre szabott kiszolgálással. Izgalom és még több izgalom: az Ocean Boulevard, egy 44 000 négyzetméteres szabadtéri sétány, amely az egész hajót körülöleli, lenyűgöző tengeri kilátást nyújtva. A vendégek élvezhetik az Indulge Food Hall-t is, egy kulináris piacot, amely változatos étkezési lehetőségeket kínál (mint egy food court), valamint a Prima Speedway-t, a világ első háromszintes go-kart versenypályáját - a tengeren!

Ide kattintva válogasson a Norwegian Viva ajánlataink között 

Válogasson útjaink közt téma szerint!