+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Helló ISZTAMBUL! MSC Fantasia csoportos...

790000.00 Ft/fő, 2F

Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak

Szállás típus: Hajó kabin
Ellátás: Teljes ellátás
Utazás módja: busz+hajó
Időtartam: 9 éj
Típus: Hajóút
Indulás: 2025-10-20

Helló ISZTAMBUL! MSC Fantasia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel
2025. június 25. - július 4.

Trieste (Italy), Katakolon (Olympia) (Greece), Piraeus (Athens) (Greece), Kusadasi (Turkey), Istanbul (Turkey), Corfu (Greece), Bari (Italy), Trieste (Italy)

Készüljön fel egy gondtalan utazásra, ahol minden részletet mi szervezünk! Légkondicionált autóbuszunk felszállási lehetőségeket biztosít Budapest, Székesfehérvár és Nagykanizsa városokban az M7-es autópálya mentén, így könnyedén és kényelmesen érkezhet meg a kikötőbe. A részvételi díj már tartalmaz minden adót, illetéket és a kötelező borravalókat, így Ön csak az utazás élvezetére fókuszálhat.

1. nap / Az izgalom már kora hajnalban tapintható, ahogy csoportunk különbusszal indul Budapest szívéből az olasz kikötőváros, Trieszt felé. A napfelkelte gyönyörű színekbe öltözteti az utat, és mindannyian várakozással telve tekintünk az előttünk álló kalandra.

2. nap / A második napunk teljes egészében a tengeren telik, miközben az MSC Fantasia elegánsan halad következő úti célunk, Katakolon felé. Ez a pihenőnap tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy alaposan felfedezzük a hajó minden zugát és élvezzük a fedélzeti szolgáltatásokat.

3. nap / A harmadik nap az MSC Fantasia fedélzetén Katakolon festői kikötőjébe érkezünk, amely Görögország Peloponnészosz-félszigetén található. Katakolon egy bájos tengerparti városka, amely az ókori Olympia közelsége miatt vált híressé és népszerűvé a látogatók körében.

4. nap / A negyedik nap hajnalán az MSC Fantasia kiköt Pireuszban, amely Athén, Görögország fővárosának kikötővárosa. Pireusz önmagában is érdekes város, de az ide érkező utazók többsége Athén felfedezésére indul, hiszen a történelem és kultúra iránt érdeklődők számára ez a hely valódi kincs.

5. nap / Az ötödik napon az MSC Fantasia elegánsan hajózik be a törökországi Kusadasi kikötőjébe, amely az Égei-tenger partján található. Kusadasi népszerű turisztikai célpont, amely festői strandjairól, nyüzsgő bazárjáról és közvetlen közelében található történelmi helyszíneiről híres.

6. nap / A hatodik nap hajnalán az MSC Fantasia megérkezik Isztambul lenyűgöző kikötőjébe, amely Törökország legnagyobb városa és kulturális központja. Isztambul, a Boszporusz partján fekvő metropolisz, egyedülálló helyet foglal el, mivel két kontinensen, Európában és Ázsiában terül el. Gazdag történelme, lenyűgöző építészete és pezsgő kulturális élete miatt Isztambul a világ egyik legérdekesebb városa.

7. nap / A hetedik napon újra a tenger veszi körül az MSC Fantasia luxushajóját, miközben az Égei-tengerről az Adriai-tenger felé hajózunk. Ez a tengeri nap tökéletes alkalom arra, hogy pihenjünk, kikapcsolódjunk, és élvezzük a hajó fedélzetén kínált számtalan lehetőséget.

8. nap / A nyolcadik napon az MSC Fantasia kiköt Korfun, Görögország egyik legszebb és legzöldebb szigetén. Korfu, amely az Ion-tenger gyöngyszeme, varázslatos tájaival, történelmi emlékeivel és vibráló kultúrájával csábítja a látogatókat.

9. nap / A kilencedik napon az MSC Fantasia kiköt az olaszországi Bari városában, amely Puglia régió egyik legfontosabb kikötővárosa és kulturális központja. Bari gazdag történelemmel, lenyűgöző látnivalókkal és kiváló gasztronómiával várja a látogatókat. A városközpont felfedezése mellett érdemes kirándulást tenni a közeli Alberobello és Monopoli településekre is, amelyek különleges élményeket kínálnak.

10. nap / A tizedik nap reggelén az MSC Fantasia lassan beér Trieste kikötőjébe, ahol felejthetetlen utazásunk véget ér. Ahogy a hajó kiköt, vegyes érzelmekkel készülődünk a partraszállásra - egyszerre vagyunk hálásak a csodálatos élményekért és kissé szomorúak, hogy el kell búcsúznunk a tengertől és az MSC Fantasia fedélzetének nyújtotta kényelemtől.

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2025-10-20 9 éj

790000.00 Ft/fő, 2F

Ajánlatkérés
2025-10-20 9 éj

800000.00 Ft/fő, 2F

Ajánlatkérés
2025-10-20 9 éj

860000.00 Ft/fő, 2F

Ajánlatkérés
2025-10-20 9 éj

870000.00 Ft/fő, 2F

Ajánlatkérés
2025-10-20 9 éj

920000.00 Ft/fő, 2F

Ajánlatkérés
2025-10-20 9 éj

930000.00 Ft/fő, 2F

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Hajóutak


Térség: Földközi-tengeri hajóutak


Város: Kelet-Mediterrán hajóutak


Válogasson útjaink közt téma szerint!