+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

SZILVESZTER A SEYCHELLE-SZIGETEKEN - MANGO...

2658000.00 Ft/fő, ...

Seychelle-szigetek, Seychelle-szigetek

Szállás típus: Hotel *****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 9 éj
Típus: Üdülés - nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Indulás:

Leírás:

Üdülés magyar asszisztenciával, szilveszteri gálavacsorával

Köszöntse az új évet az Indiai-óceán páratlan szépségű szigetén. Mahe igazi esszenciáját adja a kreol életérzésnek, a hatalmas gránitsziklák és az ég felé szökő pálmafák festői látképet biztosítanak. AHilton szállodalánchoz tartozó, ötcsillagos szálloda csodás környezetben fekszik Mahé sziget déli részén a tenger partján. Stílusában a Seychelle-szigetek természetes szépségét tükrözni és gazdag gasztronómiai kínálattal rendelkezik és különböző szolgáltatásokkal biztosítja a feltöltődést vendégei számára. A seychelles-i barangolások során megismerhetik a világ legkisebb fővárosát, a szigetek szimbólumát a Coco de mer-t azaz a tengeri kókuszt, valamint az ikonikusnak számító aldabrai óriásteknősöket is. A Seychelle-szigetek varázsa első pillantásra elrabolja az ide érkezők szívét, tartson velünk a különleges szigetvilágba és élvezze a felhőtlen kikapcsolódást luxus környezetben.

1. nap

Elutazás Budapestről repülőgéppel, átszállással a Seychelles-szigetekre a délutáni órákban.

2. nap

Megérkezés Mahé szigetére, a Seychelle-szigetek fővárosába Victoriába a reggeli órákban. Transzfer a szállodába, majd a szállodai szobák elfoglalása. Délután szabadprogram pihenéssel, strandolással.

Mango House *****

Jellemzők

A Hilton szállodalánchoz tartozó, ötcsillagos szálloda csodás környezetben fekszik Mahé sziget déli részén a tenger partján. Stílusában a Seychelles-szigetek természetes szépségét tükrözni és gazdag gasztronómiai kínálattal rendelkezik és különböző szolgáltatásokkal biztosítja a feltöltődést vendégei számára.

Fekvése

A szálloda Mahé sziget déli részén található, közvetlen a Anse Aux Poules Bleues homokos partszakaszon. A hotel a repülőtértől 45 perces autóútra helyezkedik el, 11 km-re a fővárostól.

Szolgáltatások

Tengerpart: Mahé délnyugati részén található Anse aux Poules Bleues nyugodt, sekély vizű, homokos öbölében található.

Sportok és szórakozás: A hotel fitneszközponttal, két medencével rendelkezik. Térítés ellenében lehetőség van különböző kezelések igénybevételére, jógázásra, golfozásra, főzőtanfolyamra, hagyományos sziklahorgászatra, vászonfestésre, túrázni a sziget egyik lenyűgöző tengerparti ösvényén vagy búvárexpedíciókra is.

Gasztronómia és éttermek: A szállodában öt étterem található, amely az olasz, japán, creole és nemzetközi konyha bő választékát kínálja.

További szolgáltatások: 24 órás recepció, concierge szolgáltatás, különböző kezelések és masszázsok, fitneszközpont, ingyenes wifi használat a szálloda területén, digitális szobakulcs,

3. nap

Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség: Mahé szigettúra. Látogatás a világ egyik legkisebb fővárosában, Victoriában. Séta a belvárosban, majd látogatás a helyi piacon, ahol a kézzel készített ajándéktárgyaktól kezdve a gyümölcsökön és halkülönlegességeken át szinte minden helyi portéka beszerezhető. A városnézés érinti az óratornyot, a bíróság épületét, a teaföldeket és a botanikus kertet. Kreol büféebéd egy helyi étteremben. Délután tengerparti séta, majd transzfer a szállodába.

4. nap

Pihenés a tengerparton, vagy fakultatív programlehetőség: Látogatás a Marine Parkba üvegfenekű csónakkal. A program különleges alkalmat kínál a trópusi korallzátonyok világának felfedezésére a Seychelle-szigetek egyik víz alatti nemzeti parkjában. Utazás Victoria kikötőjéből hajóval a gyönyörű partok mentén, látogatás Moyenne szigetére, a csodálatos környezet felfedezése, haletetés. A program tartalmazza az ebédet.

5. nap

Egész napos szabadprogram pihenéssel, strandolással. Este szilveszteri vacsora a szállodában, majd az újév köszöntése.

6-8. nap

Egész napos szabadprogram pihenéssel, strandolással.

9. nap

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd szabadprogram strandolási lehetőséggel. Délután transzfer a nemzetközi repülőtérre. Hazautazás repülőgéppel, átszállással Budapestre.

10. nap

Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Minimum létszám: 10 fő

További szilveszteri ajánlataink az alábbi szállodákkal is választhatóak:

STORY SEYCHELLES*****
SAVOY SEYCHELLES*****
CORAL STRAND SMART CHOICE****

Szállás:

Kétágyas óceánra néző premium szobában



Az óceánra néző kétágyas szobák alapterülete kb. 45 m2. Felszereltsége: légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, fürdőszoba, minibár, széf, televízió, íróasztal, hajszárító, fürdőköpeny, kávé-, és teafőzési lehetőség, vasalási lehetőség, fürdőköpeny és papucs.


 

Ellátás

reggeli



7 alkalommal reggeli, december 31-én szilveszteri vacsora italfogyasztás nélkül

Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-12-27 9 éj

2658000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Az ár tartalmazza:


  • utazás repülőgéppel Budapest - Victoria - Budapest útvonalon átszállással turista osztályon, 1 db feladott poggyásszal

  • transzferek légkondicionált autóbusszal

  • 7 éjszakai szállás az ötcsillagos Mango House szálloda kétágyas szobájában reggelivel

  • szilveszteri vacsora italfogyasztás nélkül

  • magyar asszisztencia az utazás teljes időtartama alatt

Az ár nem tartalmazza:


  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • félpanzió, vagy teljes panzió
    Félpanzió (6 vacsora, italfogyasztás nélkül)
    Teljes panzió (6 vacsora és 7 ebéd, italfogyasztás nélkül)
     

  • fakultatív kirándulások
    (minimum létszám: 6 fő)
    - Mahé szigettúra
    - Marine Park és Moyenne

Érintett desztinációk:

Seychelle-szigetek

Térség: Seychelle-szigetek

Város: Mahe sziget


Válogasson útjaink közt téma szerint!