+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Dubai nagy körutazás 9 nap 7 éj ****

599900.00 Ft/fő, ...

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás, Körutazás
Indulás: 2024-11-22

Hasznos információk

}

Mit tartalmaz az ár

Az utazási csomag ára tartalmazza:
- repülőjegyek oda-vissza útra
- reptéri illeték
- 7 éjszaka 4* szállodában
- reggeli
- transzferek
- régi és modern Dubai városnézés
- félnapos Abu Dhabi városnézés
- magyar nyelvű idegenvezetés
- (perzselő napfény és forró tengeri szél)

Az utazási csomag ára nem tartalmazza:
- fakultatív programok és fakultatív belépők ára
- baleset, betegség, poggyász (BBP) biztosítás ára
- lemondási biztosítás ára




}

Program

Az Egyesült Arab Emírségkről legtöbbünknek a világ mára egyik leghíresebb városa, Dubai jut eszünkbe, hiszen az alig 50 év alatt szinte a semmiből lett megapolisz számtalan látogatót vonz évről évre, de ahogy a nevében is benne van, az Emírségek jóval többről szól, mint Dubai. 
A hét - egyenként önálló közigazgatással, és környezeti sajátosságokkal rendelkező - Emírség számtalan kulturális érdekességgel, történelmi értékkel és modern kultúrával varázsolja el látogatóit, akik mindig vissza vágynak ebbe a lüktető, nyűzsgő oázisba. Dubai mellett az Emírségek fővárosának is otthont adó Abu-Dhabi vagy a "Zöld Emírség", valamint Ras al Khaimah szintén különleges élményeket kínál, ezért körutazásunk során mindhárom Emírséget felfedezzük.

1.nap: 
Esti indulás a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről a Flydubai menetrend szerinti járatával. 

2.nap: Érkezés reggeli órákban Dubai Nemzetközi Repülőterére majd transzfer a Dubaiban található szállodába. Bejelentkezés után, délelőtt egy rövid szabadidő következik melynek során érdemes a szálloda környezetét felfedezni, hiszen belvárosi otthonunk közvetlen környezetében is számtalan látnivalót találunk. A délutáni órákban szabadprogram vagy fakultatív program választható.

Fakultatív program lehetőségek Dubaiban:
- Délutáni órákban fakultatív hajós vacsora lehetőség

- Museum of the Future: A Jövő Múzeuma minden korosztályt szeretettel vár, hogy megnézze, megérintse és alakítsa közös jövőnket. Tegyen egy utazást a lehetséges jövőkön keresztül, és hozza vissza a reményt és a tudást a jelenbe.Dubai egyik leghíresebb nevezetessége, a Jövő Múzeuma (MOTF) a város szupersztrádája, a Sheikh Zayed Road mentén található. A Dubai Future Foundation által alapított és 2022. február 22-én megnyitott múzeum azt vizsgálja, hogyan fejlődhet a társadalom a következő évtizedekben a tudomány és a technológia segítségével.Az "élő múzeum" a hagyományos kiállítások, a magával ragadó színház és a tematikus attrakciók elemeit ötvözi, így a látogatók a jelenen túlra és a jövő határtalan lehetőségei felé tekinthetnek. Egy globális szellemi mozgalom előmozdításaként a város "Nagy arab elmék" kezdeményezésének központja is, amelynek célja 1000 kivételes arab tehetség azonosítása a legfontosabb területeken.

- A Zöld Bolygó: A Zöld Bolygó egy biokupola, amely a látogatókat arra invitálja, hogy a trópusokba kalauzolva fedezzék fel a Föld lenyűgöző növény- és állatvilágát. A zárt ökoszisztémaként kialakított The Green Planet egy trópusi erdő varázslatos világát idézi meg több mint 3000 növénnyel és állattal, valamint a világ legnagyobb, ember alkotta és életben tartó beltéri fájával. Lépjen be a Denevérbarlangba, hogy találkozzon a természet legizgalmasabb és legcsodálatosabb lakóival. Érints meg egy smaragdfa-boa kígyót, ha mersz. Hallgasd meg a Zöld Bolygó körül repkedő csodálatos madárvilág jellegzetes hívását. Köszönj az itt élő két lajhár egyikének, akik naponta 15-20 órát alszanak. Nézd meg a mókusmajmokat, amint ugrálnak és másznak, és nagyon hosszú farkukat használják egyensúlyozásra, miközben egyik fáról a másikra másznak. Az oktatási és rekreációs létesítmény felhívja a figyelmet a természet kényes egyensúlyára és a világ egyik legrégebbi élő ökoszisztémájának értékére, így ideális oktatási célpont az egész család számára. A Zöld Bolygó célja, hogy minden korosztályt és nemzetiségű embert arra inspiráljon, hogy megismerjen és jobban törődjön minden egyes növényt és állatot, amely a Földön él.

 - Dubai Akvárium: Látogasson el a Dubai Aquarium and Underwater Zoo-ba, a világ egyik legnagyobb fedett akváriumába. Fedezze fel a világ óceánjaiból származó tengeri élőlények lenyűgöző világát. A legrejtélyesebb állatokból széles választék áll rendelkezésre.

- Miracle Garden: Töltsönel egy kellemes délutánt a több mint 150 millió virágot felvonultató kertben A festői kertben sétálva feltétlenül látogasson el a lenyűgöző lebegő hölgyhöz.

3.nap: A délelőtti pihentető szabadidő után városnézésre indulunk a régi és a modern Dubaiban. Elsétálunk a Dubai Marina lenyűgöző városrészébe, megcsodáljuk a mesterséges Jumeirah Pálma szigetét és a híres Dubai Mall mellett magasodó Burj Khalifa felhőkarcolót (kívülről). Fakultatív lehetőségként este felkereshetjük a Burj Khalifa 124. emeleti kilátópontját is.

4. nap: Ezen a napon reggeli után kijelentkezünk a hotelből és elhagyjuk Dubait, Abu-Dhabi-ba indulunk tovább. Fél napos Abu-Dhabi városnézzéssel folytatjuk programunkat, melynek során megtekintjük a Abu Dhabi csodálatos kulturális fővárosát. Ez utóbbi során felfedezzük Dubai "nagytestvérét", ahol fényűző gazdagság és lenyűgöző látnivalók várnak ránk. (Fotóstop: Ferrari World, Datolya piac, Emirates Palace Hotel, Belépés: Zayed sejk mecset)

5.nap: Szabadprogram.

Abu-Dhabi-ban rengeteg fakultatív lehetőség közül válaszhatunk erre a napra:
Louvre Abu Dhabi: Tapasztalja meg a világ minden tájáról származó mesterművek jelentős gyűjteményét. Fedezze fel a jelentős klasszikus és modern műveket, amelyek hidat képeznek a nyugati és a keleti művészet között.

- Ferrari Word: A Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi ad otthont a világ leggyorsabb hullámvasútjának, a Formula Rossának és a rekordot döntő Flying Acesnek. A vidámpark emellett figyelemre méltó hullámvasutak, interaktív attrakciók és szimulátorok keverékét kínálja, amelyek a Yas-sziget egyedülálló látványosságainak keverékével az izgalmak világát hozzák el. A vidámpark büszke arra, hogy egész évben izgalmas eseményeket rendez, és világszínvonalú szórakozást kínál, többek között a Winter on Italian Street és a Festival of Lights (Fényfesztivál), számos más szezonális ünnepség mellett, így a vendégek egész évben jól szórakozhatnak.

- Abu Dhabi Sea World: Éljen át egy varázslatos napot a Sea Worldben, csodálja meg a jegesmedvék, a trópusi halak szépségét és nagyságát, és még sok mást is!

- Warner Bros. World Abu Dhabi: A Warner Bros. World(TM) Abu Dhabi a világ első Warner Bros. márkájú beltéri vidámparkja, amely az Egyesült Arab Emírségek első számú családi szórakozó- és szabadidős célpontján, a Yas-szigeten található. A parkban a rajongók által kedvelt DC szuperhősök, mint Batman, Superman és Wonder Woman, valamint a Looney Tunes és Hanna-Barbera animációs filmek kedvelt szereplői, mint Tom és Jerry, Tapsi Hapsi, Scooby-Doo és a Flintstones, először a régióban egy fedél alatt elevenednek meg. A Warner Bros. World Abu Dhabiban a vendégek hat magával ragadó vidéket járhatnak be, köztük a Warner Bros. Plaza, a DC Entertainment Metropolis és Gotham City, valamint a Warner Bros. Animation Cartoon Junction, Bedrock és Dynamite Gulch területeit. A parkban összesen 29 legmodernebb, izgalmas, felpezsdítő hullámvasút, interaktív, családbarát attrakció és egyedülálló élő szórakoztatás várja a látogatókat, hogy páratlan, egyedi élményt nyújtson. 

 
6.-7.nap: A reggelit követően szabadprogram.

Hosszabbítási lehetőség Ras al Khamaiban! Maradj még pár napot a zöld emirátusban ahol a hegyek, a tenger és a homokdűnék találkoznak! 

Fakultatív programok Ras al Khaimah-ban:
- Mangroove Kayak: Fakultatív kajakozási lehetőség a mangroove öbölben.

- Suwaidi Pearls Farm túra: Fakultatív kirándulás keretében a Suwaidi Gyöngy farmra látogathatunk el, ahol mindamellett, hogy betekintést nyerhetünk a gyöngyhalászok minden napi életébe, egy workshop keretében lehetőségünk lehet saját gyöngy vásárlására, illetve abból ékszer készítésére is. Élvezze a tengeren szerzett élményeket, és fedezze fel a régió gyöngyfúróiparának történelmi és kulturális útját. Ismerje meg az arab gyöngy evolúcióját és örökségét. Hajózzon az Al Rams Marina "régi halászfaluból" egy hagyományos gyöngyhalász csónakkal. Élvezze a mangrovefák és a környék bejárását. Érkezés a pontonon úszó Suwaidi Pearls Farm House-hoz. Ismerje meg az arab gyöngyök történetét, hallgassa meg az arab gyöngybúvárok életmódjának 1000 éves kalandos történeteit, és legyen szemtanúja búváreszközeiknek és technikáiknak. Menjen a ponton következő részlegéhez, hogy megtudja, hogyan keletkeznek az osztrigák és a gyöngyök. Fedezze fel a tenyésztett gyöngyök tudományát, tudását és innovációját, és ismerje meg a gyöngyök keletkezésének misztikus titkát. Szórakoztassa magát egy élő osztriganyitási bemutatóval, ahol csak 60% esély van arra, hogy felfedezze a misztikus arab gyöngyöt. Találja meg és vigye el a misztikus arab gyöngyöt 250 AED + 5% névleges díj ellenében. Legyen elvarázsolva az arab gyöngyök hagyományos kereskedői dobozával, a "Bishtakhtah"-val. Tekintse meg az arab gyöngyök különböző csillogó gyűjteményeit, valamint a kereskedők eszközeit és kincseit. Élvezze a fakultatív harapnivalót vagy ebédet. Szánjon időt arra, hogy sétáljon a farmházban, nézze meg és válassza ki a kiegészítőket vagy a gyöngyöket, és élvezze a természetes környezetet.

- Ras al Khaimah: Jais Adventure Park Zipline: Tapasztalja meg a világ leghosszabb kötélpályáját, amely 28 focipályának felel meg, érezze, hogy 160 km/h sebességgel repül a lenyűgöző Jebel Jais-hegység felett.


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt a meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, ill. a programok sorrendje felcserélődhetnek. A végleges program az utazást megelőző egy hétben kerül kiküldésre. A programokra való jelentkezés a foglalással egy időben javasolt!   
}

Tipp

Magyar nyelvű idegenvezetővel, kis létszámú (max. 15 fős) csoporttal történő utazás az élmények maximalizálása érdekében!
}

Utazás

Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 

Tervezett menetrend:

Poggyász kapacitás:
Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás:
Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade:
Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!
}
Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-11-22 7 éj

599900.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-11-22 7 éj

1799700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2024-11-22 7 éj

1799700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2024-11-22 7 éj

1799700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2024-12-27 7 éj

739900.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2024-12-27 7 éj

2219700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2024-12-27 7 éj

2219700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2024-12-27 7 éj

2219700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-01-24 7 éj

619900.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-24 7 éj

1859700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-01-24 7 éj

1859700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-01-24 7 éj

1859700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-02-14 7 éj

739900.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-02-14 7 éj

2219700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-02-14 7 éj

2219700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-02-14 7 éj

2219700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-03-21 7 éj

599900.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-03-21 7 éj

1799700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-03-21 7 éj

1799700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
2025-03-21 7 éj

1799700.00 Ft/szob...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Egyesült Arab Emirátusok

Hazánknál valamivel kisebb területen, az arab félszigeten fekszik a 24. szélességi fokon. Partját a Perzsa öbölben és az Indiai óceánnál kb. 700 km hosszan a tengervíz mossa. Az arab őslakosságon kívül 22 nemzetség lakja. Hatalmas ütemben fejlődik, melyet mi sem tükröz jobban, mint a mindenhol megtalálható építkezések. Autópályái, közútjai jó minőségűek és a legtöbb helyen ki vannak világítva. Legfőbb kiviteli terméke az olaj, és jelentős kereskedelmet bonyolít le. Az életszínvonal magas.S.F.
A hatalmas felhőkarcolók látványa a repülőről igazolja azt a mondást, hogy Dubai a Kelet New York-ja. Az ország a nyugatról érkező turisták és búvárok számára már régóta kedvelt célállomás. A turizmus központja a Fujairah partvidék, ami az ország keleti részén, az Ománi öbölben fekszik. A keskeny, aranyszínű homokkal borított tengerpartot nyugatról az Ománi hegység magas vonulatai szegélyezik, és egyben elválasztják a partvidéket a sivatagtól.
Az emirátusok 1971-ben hét önálló emírség összeolvadásával jött létre. Az utazási irodák az "ellentétek országaként" reklámozzák, amely tökéletesen illik is az emirátusokra.
Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható,a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, a teveversenyek, a beduin piacok és Dubai duty free vásárlási lehetőségei pedig az iszlám életmódtól térnek el.
Abu Dhabi a fővárosa az Arab Emirátusoknak, és Dubai a legnagyobb városa, melyekről joggal mondható, hogy az ellentétekről híresek. Az arab tradíciókat híven megőrző lakosságot, akiket ruházatukról könnyen fölismerhetünk, kiegészítik a világ minden tájáról érkezett emberek. A jellegzetes iszlám kegyhelyekkel jól megférnek a sugárutak mentén épült hatalmas felhőkarcolók, üvegpaloták, melyek a jövőt vetítik elénk. Ápolt, gondozott parkok és az öntözött zöldterület feledteti az egykori sivatagot, melyre a város épült. Az üzletek zsúfolásig tele a legmodernebb termékekkel, és az áruk vásárlásra serkentenek. Találunk itt hagyományos arab hangulatú bazárt és hamisítatlan nyugati eleganciát képviselő bevásárlóközpontokat. Dubai tengerpartján 15-20 km hosszúságban, és a belvárosban is minden kényelemmel felszerelt luxusszállodák sokasága található. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sport, vízisport lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Ha csak egyetlen országot akarunk felkeresni az Arab-öbölben, akkor válasszuk a legkönnyebb beutazást és a legfejlettebb turisztikai infrastruktúrát biztosító országot.
Az ország 7 emirátusból áll: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah és Fujairah. Az ország az 1001 éjszaka meséihez hasonlítható, a tradicionális arab épületek mellet modern bevásárlóközpontok magasodnak.
Fővárosa Abu Dhabi.
Dubai: AZ Emirátusok legismertebb városa, nem véletlenül, hiszen nyüzsgő élet, luxusszállodák, kedves régi épületek és rengeteg vásárlási lehetőség is várja az ide látogatókat.

Térség: Dubai

Város: Dubai

Dubai nem sok látnivalót kínál a turistáknak, de a térség leglüktetőbb, élettel teli városaként mégis évről évre több látogatót vonz. Dubai igazából két városból áll, Deirából és Dubaiból. A legjobb mód arra, hogy felfedezzük a várost, a motoros csónakbérlés, ezzel könnyedén körbehajózhatjuk a városrészeket. A legérdekesebb látnivaló a Dubai Múzeum, valamint a World Trade Center, melynek tetejéről lélegzetelállító kilátás nyílik a városra. Rengetegen keresik fel a deirai aranybazárt, amely a legnagyobb ilyen piac a Közelkeleten. A rengeteg bevásárlóközpont kedvező árakkal várja a vásárolni is szerető turistákat.
Válogasson útjaink közt téma szerint!