+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Mauritius / Zilwa Attitude Hotel****

760000.00 Ft/fő, ...

Mauritius, Mauritius

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2025-01-15

A sziget északi részén, Grand Gaube halászfalu közelében található a szálloda. A hotelből kilátás nyílik az északi parthoz közel eső szigetekre, valamint a néhány méterre a parttól megtalálható két privát szigetre.

A sziget északi részén, Grand Gaube halászfalu közelében található a szálloda. 100%-ban helyi jellegű, amit már a neve is bizonyít: a ,,zilwa" szó kreol nyelven ,,szigetlakó"-t jelent. A kortárs-rusztikus építészet, a helyi stílusjegyek és az egyszerű, természetes anyagok a hagyományos tengerparti bungalókat, a helyi életformát idézik. A szállodából kilátás nyílik az északi parthoz közel eső szigetekre, valamint a néhány méterre a parttól megtalálható két privát sziget, ahol lehetőség van pihenésre vagy akár egy kellemes ebéd elfogyasztására is. 214 szoba, 6 étterem, SPA részleg, és számos programlehetőség gondoskodik a tökéletes nyaralásról.

Szoba felszereltsége (Superior szoba): Egy-, vagy kétszintes, nádfedeles bungalókban találhatók, terasszal vagy balkonnal. Bennük TV, telefon, Wi-Fi, minibár, széf, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, tea- és kávé bekészítés található, a fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító.

Ellátás: Félpanzió. Felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható.

Szolgáltatások: 7 étterem, 2 bár, ajándékbolt, pénzváltó, autóbérlés, 4 medence (egyikben gyermekmedence is van), szárazföldi- és vízi sportlehetőségek (snorkel, kajak, üvegfenekű hajó, szörf, vízilabda, vízi torna, térítés ellenében búvárkodás, horgászat, katamarán), esti szórakoztató programok, SPA szolgáltatások.

[VIDEO]


Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-12-11 7 éj

760000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-15 7 éj

795000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-02-12 7 éj

795000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-03-05 7 éj

795000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Mauritius

Két nagyobb és több apró szigetből áll. Mauritiust, Rodriguezt, a Franciaországhoz tartozó Réuniont és egy sor kisebb szigetet Mascarenhas-szigetcsoport néven foglalunk össze. Rodriguez Afrika legkeletibb pontja.

Mauritius a Baktérítő közelében fekszik, így éghajlata szubtrópusi. A nyár decembertől júniusig, a tél júliustól szeptemberig tart. Nyáron az átlaghőmérséklet 30 °C körül van, télen éjszaka 17 °C, kora délután 24 °C körül. A kettő között – szeptembertől novemberig – az átlaghőmérséklet 25 °C és 28 °C között van.

A röpképtelen dodó az oktalanul kiirtott állatok szimbólumává vált. Állítólag két fajtája volt: a Mauritiuson honos barna dodó, avagy dronte és a réunioni szoliter, avagy fehér dodó (Raphus solitairius) volt – napjainkra azonban jóformán bizonyosra vehető, hogy ez utóbbi állat sosem létezett; a tudósok tévesen írták le az ugyancsak kihalt réunioni íbiszről szóló bizonytalan beszámolók alapján.

Mauritius 9 kerületből áll:

Black River/ Flacq /Grand Port/ Moka/ Pamplemousses /Plaines Wilhelm /Port Louis/ Riviere du Rempart/ Savanne

Térség: Mauritius

Város: Grand Gaube


Válogasson útjaink közt téma szerint!