+36 26 560 043
Utazás módja
Ország
Dátum
Utazás módja
Térség
Hajótársaság
Hajó
Dátum
Rugalmasság
Utazás időtartama
Ár (tól-ig)

Mauritius / The Ravenala Attitude****

745000.00 Ft/fő, ...

Mauritius, Mauritius

Szállás típus: Hotel ****
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Repülővel
Időtartam: 7 éj
Típus: Üdülés - nyaralás
Indulás: 2025-01-15

Szálloda Mauritius észak-nyugati részén, egzotikus környezetben, az óceán és egy folyó ölelésében helyezkedik el. 272 felújított szobával várja a pihenni vágyókat, melyek mindegyike balkonnal vagy terasszal rendelkezik.

A szálloda Mauritius észak-nyugati részén, egzotikus környezetben, az óceán és egy folyó ölelésében helyezkedik el. 272 felújított lakosztállyal várja a pihenni vágyókat. Az egyik épületrészben csak felnőtt vendégeket fogadnak. A szobák mindegyike balkonnal vagy terasszal rendelkezik, bennük TV. telefon, minibár, légkondicionáló, hajszárító, széf, tea-, és kávé bekészítés, a fürdőszobában zuhanyzó és fürdőkád van.

Szoba felszereltsége (Couple suite): Kert felé néző, elegáns berendezésű, a szobában ventilátor, TV, telefon, internet elárás, légkondicionáló, minibár, széf található, balkon vagy terasz tartozik hozzá.

Ellátás: Félpanzió, felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható.

Szolgáltatások: 10 étterem, melyből 7 fogadja a félpanziós- vagy all inclusive ellátást fizető vendégeket, bárok, szárazföldi- és vízi sportlehetőségek (asztali tenisz, strand röplabda, petangue, tenisz, edzőterem, térítés ellenében bicikli és roller; medence, gyermekmedence, kenu, üvegfenekű hajó, snorkel, szörf, vízisí, térítés ellenében búvárkodás, horgászat), esti szórakoztató programok, ,,mini club", ,,tini club", ,,szafari" sátorozás, konferencia terem, SPA részleg, kirándulások szervezése.

[VIDEO]


Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!
Találatok - /

Indulás

Időtartam

Szobatípus

Ár

 

 

2024-12-11 7 éj

745000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-01-15 7 éj

775000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-02-12 7 éj

775000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
2025-03-05 7 éj

775000.00 Ft/fő,...

Ajánlatkérés
Adat / lap
/

Érintett desztinációk:

Mauritius

Két nagyobb és több apró szigetből áll. Mauritiust, Rodriguezt, a Franciaországhoz tartozó Réuniont és egy sor kisebb szigetet Mascarenhas-szigetcsoport néven foglalunk össze. Rodriguez Afrika legkeletibb pontja.

Mauritius a Baktérítő közelében fekszik, így éghajlata szubtrópusi. A nyár decembertől júniusig, a tél júliustól szeptemberig tart. Nyáron az átlaghőmérséklet 30 °C körül van, télen éjszaka 17 °C, kora délután 24 °C körül. A kettő között – szeptembertől novemberig – az átlaghőmérséklet 25 °C és 28 °C között van.

A röpképtelen dodó az oktalanul kiirtott állatok szimbólumává vált. Állítólag két fajtája volt: a Mauritiuson honos barna dodó, avagy dronte és a réunioni szoliter, avagy fehér dodó (Raphus solitairius) volt – napjainkra azonban jóformán bizonyosra vehető, hogy ez utóbbi állat sosem létezett; a tudósok tévesen írták le az ugyancsak kihalt réunioni íbiszről szóló bizonytalan beszámolók alapján.

Mauritius 9 kerületből áll:

Black River/ Flacq /Grand Port/ Moka/ Pamplemousses /Plaines Wilhelm /Port Louis/ Riviere du Rempart/ Savanne

Térség: Mauritius

Város: Balaclava


Válogasson útjaink közt téma szerint!